Home
Nieuwsbrief juli 2016
Informatie - Nieuwsbrief
Geschreven door Filip D   
vrijdag 01 juli 2016 00:00

Wat worden we als sportfanaten toch weerom verwend zeg ! Het EK voetbal, de Tour de France, de Olympische Spelen . . . de sportzomer kan gewoon niet meer kapot !

Elke topsporter droomt ervan om toch minstens bij één van deze evenementen aan de start te kunnen staan.  In de voetsporen van die “groten” zijn er echter ook massaal veel recreanten die (helaas) zelden of nooit het voorplan halen.  Toch is ook hun inzet niet min ! We rekenen jullie, trouwe mtb’ers tot deze groep en we zijn er rotsvast van overtuigd dat jullie zomer beslist veel meer wordt dan enkel “passieve sportbeleving”.

Lees meer...
 
Nieuwsbrief juni 2016
Informatie - Nieuwsbrief
Geschreven door Filip D   
woensdag 01 juni 2016 00:00

Onze Rode Duivels demonstreren binnenkort hun kunnen in Frankrijk.  Jij hoeft je echter niet per sé naar ’t zuiden te verplaatsen om je van een andere, al even sportieve kant te laten zien.  Ook in de onmiddellijke omgeving zijn er in juni wel weer enkele uitdagende mtb-mogelijkheden !  En wil je toch willens nillens naar (Noord)-Frankrijk om óók te biken, we houden je van geen kanten tegen natuurlijk !

Weet dat In elk geval een paar ritjes in de aanloop naar ons clubweekend steeds mooi meegenomen zijn.  Niet dat je meteen een superlastige uitdaging zal moeten aangaan, maar ietwat goede benen maken het toch steeds een klein beetje aangenamer, niet ?

We reserveerden voor onze deelnemers een optrekje in het landelijke Bierbeek.  Het zuiden van Vlaams Brabant, vlak bij de taalgrens, biedt tal van  uitstekende mogelijkheden voor afwisselende tochten.

Deze club-3-daagse staat nu al in de kalenders ingekleurd voor vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus. 

We logeren in “De Velpe”, een gerestaureerde boerderij.

Lees meer...
 
Nieuwsbrief maart 2016
Informatie - Nieuwsbrief
Geschreven door Filip D   
dinsdag 01 maart 2016 00:00

Met onze teletijdmachine kunnen we in één handomdraai gemakkelijk terugblikken op wat achter de rug is en al even eenvoudig de toekomst aanschouwen. We laten het toestel om te beginnen heel even de klok een klein weekje terugdraaien om vervolgens van koers te wijzigen . . . Vanuit het verleden naar de toekomst kijken en dat allemaal in één en de zelfde nieuwsbrief : niet schitterend ?

Vorige zaterdag boden we jullie spijs en drank aan ter gelegenheid van onze jaarlijkse ledenvergadering. We hebben zo ‘t vermoeden dat de aanwezigen zich goed geamuseerd hebben bij een glaasje Cava, Omer of ander gerstenat en een pastamaaltijd, is het niet ? Vriendelijk als we willen zijn, bedanken we natuurlijk allen die afkwamen op deze clubactiviteit.

Lees meer...
 
Nieuwsbrief januari 2016
Informatie - Nieuwsbrief
Geschreven door Filip D   
vrijdag 01 januari 2016 00:00

De kalkoen werd verorberd, de bubbels zijn geschonken, het vuurwerk afgeschoten. Tijd dus om er met goede en hernieuwde voornemens de komende 366 dagen weer in te vliegen.

We laten er geen gras over groeien en beginnen er al aan komende zaterdag. Op 9 januari fietsen we ’t jaar in (voor zo ver je dat nog niet deed) tijdens onze nieuwjaarsrit. Steven2 laat zijn creativiteit botvieren en hij serveert ons een tochtje van om en bij de 40 kilometer in de regio Tiegem Anzegem.   Regende het vorig jaar nog pijpenstelen, van winterse taferelen zal nu allicht niets, of dan toch veel minder te merken zijn ! Je wordt verwacht aan onze vertrouwde stek vlak bij de kerk van Moen tegen 13 u 15. Wie op de afspraak is, weet dat bij terugkeer een glas wordt aangeboden door het clubbestuur. Voor wie het zich mocht afvragen, de bubbels reserveren we voor een volgende keer, we zetten in deze nieuwjaarsmaand in met mate(n) !

Lees meer...
 
Nieuwsbrief april 2016
Informatie - Nieuwsbrief
Geschreven door Filip D   
vrijdag 01 april 2016 00:00

De weersvoorspellingen ogen goed voor ‘t komende weekend . . . de eerste écht aangename lentedagen werden aangekondigd ! Tijd dus om alle deuren en ramen open te gooien en de bike van stal te halen. Of mogen we jou tot die selecte groep van échte bikers rekenen die hun mtb niet “op stal” liet overwinteren ?

 Vorige zaterdag spotten we in elk geval zo’n bendeke doorwinterde clubleden in de eigen buurt . . . Schitterend !

 De kalenders toonden inderdaad een eerder bescheiden en minder attractief of uitdagend toertochtaanbod vorige zaterdag. Zo doende namen enkele Steenbakkers via ons forum (!) het initiatief om met de geïnteresseerden een rondje “eigen regio” af te werken.

Lees meer...
 
Nieuwsbrief februari 2016
Informatie - Nieuwsbrief
Geschreven door Filip D   
maandag 01 februari 2016 00:00

Voor sneeuwpret moet je dezer dagen niet in ons Belgenlandje zijn. Het heeft er alle schijn van dat we dit jaar een seizoen zullen overslaan en dat we aan winterse taferelen zullen ontsnappen. Er rest je geen enkel excuus om de bike op stal te laten . . . aan fietspret is hier nooit gebrek !

We begroeten je vooraf natuurlijk nergens liever dan op ons forum, ‘t is dé ideale vertrekbasis voor overleg bij ’t maken van fietsafspraken. Als elkéén nu eens een kleine inspanning deed, dan vind je zondermeer partners om met jou op stap te gaan.

Lees meer...