Home
Nieuwsbrief januari 2015

Overmorgen is het weer zo ver, dan vliegen de kurken nog maar eens in ’t rond, dan worden weer heel wat goede voornemens werkelijkheid en dan worden we bovenal opnieuw overdonderd met de “beste wensen”.  Die van ons ontving je al via mail, we zijn er immers graag tijdig bij ! Niets is echter aangenamer dan ook van Steenbakker tot Steenbakker te zeggen : “een voorspoedig 2015”.  Die kans bieden wij jullie al nu zaterdag, 3 januari.  We hebben dan immers rendez-vous voor onze nieuwjaarsrit.  Kom dus tegen 13 u 15 naar ’t “Staande beeld” aan Moen kerk voor een lusje Boerhovenroute  van een 35 tal kilometer in uiterst toffe compagnie (want daar reken je jezelf ook toe nemen we aan ! ).  Jullie clubkassier biedt de deelnemers bij terugkeer een glas (of wie weet, misschien wel ééntje meer) aan in ons clublokaal.   Van de partij zijn, dat is gewoon even je naam opgeven op ons forum én present zijn, uiteraard ! Wie zaterdag komt kan al zijn eerste extra ritbonus voor 2015 meepikken.

.

En nu we ’t toch over bonussen hebben, er rest jullie nog net één dagje om je rittentabel 2014 op de site af te werken, daarna is het onherroepelijk over en uit.  In januari verneem je dan hoe uitstekend je het er van af hebt gebracht en met wat geluk resulteert dit de maand daarna in wat extra €’s op je bankrekening.

Op vrijdagavond 6 maart   die datum staat al in jullie agenda !   is er onze jaarlijkse algemene ledenvergadering.  We verpakken ze in een ietwat nieuwe outfit met als essentie natuurlijk het gezellig samenzijn.  Babbelwater en maagvoer zullen, zoals je het van ons gewoon bent, niet ontbreken.   Het bestuur verwacht je om 19 uur.  Zoals het hoort zullen we je nog wel eens extra aan het evenement herinneren, zodat je ’t zeker niet vergeet.  Mocht je je trouwens geroepen voelen om vanaf dan ook onze bestuursploeg als zevende man te versterken, contacteer dan schriftelijk onze voorzitter en/of secretaris.  Zij loodsen je dan door de “aanwervingsprocedure”, al moet een mens zich daar niet zó veel bij voorstellen.  Stel echter wel tijdig je kandidatuur, zo tegen eind januari ten laatste, opdat je volgens de regels van ’t spel op 6 maart met applaus onthaald kan worden door de aanwezigen op de ledenvergadering.

Fiets je ook in 2015 in steenbakkersoutfit ? ’t Antwoord kennen jullie, net als wij : “ja !”.  Mocht je echter je kleerkast nog willen verruimen met extra clubkledij, geef dan zo vlug mogelijk een teken van leven.  Weet dat 2015 het laatste jaar is waarbij nog uit de huidige collectie kan aangekocht worden.  Als alles loopt zoals we hopen, zal over ongeveer twee jaar, eind 2016 dus,  een volledig vernieuwde outfit beschikbaar zijn.  Wie nu alsnog een bestelling wenst te doen, houdt er wel liefst rekening mee dat onze huidige leverancier pas aan de slag gaat als er ook vanuit jullie kant voldoende belangstelling is. 

De heraansluitingen zijn ondertussen achter de rug.  Het doet ons in alle geval plezier te mogen merken dat we met 36 Steenbakkers zijn, ééntje meer dan dit jaar.  Opdat jullie mekaar gemakkelijk zouden vinden, bezorgen we je samen met een volgende nieuwsbrief ook de namenlijst.   

Zo, onze eindejaarsbrief heb je nu helemaal gehad dus kan het aftellen naar donderdag, maar nog méér naar zaterdag beginnen.