Home Nieuwsbrief Zondag 25/01/2015: Moorslede
Zondag 25/01/2015: Moorslede
Geschreven door Siegfried   
dinsdag 17 februari 2015 11:22

Zondagmorgen uit mijn bed gerold na te weinig slaap en de benen na de TT Jabbeke in de benen voor nog maar mijn 3e tocht van 't jaar. 't Beloofde dus gene vette te worden, zeker gezien ik ook slijk zoals in Jabbeke en nog eens een glooiend parcours verwachtte. Aangekomen stonden Moonie en Wim al te wachten. Stijn en Steven2 kwamen ook al snel toe en samen gestart. Na 8-tal kilometers en al enkele keren gewacht te hebben, was 't ook voor de anderen duidelijk dat ik deze tocht beter op mijn trage tempo reed, ja man, raakte echt niet vooruit bij momenten. Was dan ook pittig parcours met enkele vettige boerenwegels en soms eens een bike die zei waar hij wou rijden en wat schipperen om recht te blijven.

.

Stilaan kwamen ook wat hellingen tot aan de bevoorrading waar de anderen juist wegreden als ik toekwam. Gezegd dat ze mochten doorrijden. Aan de bevoorrading de familie Liebherr van 't forum gezien (2de keer van 't weekend, en die zagen precies niet af...) Nu, mooie bevoorrading die ook deugd deed, want ging erna toch iets beter. Op de heel zware stroken ook vaak blijven rijden waar de meeste bikers te voet gingen. Niettemin op een bepaald moment ergens in Passendale gezien dat 't parcours een lus maakte en zodoende toch maar geknipt en een 5-tal km van het parcours achterwege kunnen laten, blijkbaar met wat hellingen ;-)

Aangekomen de drukke bikewash gelaten voor wat hij was en vastgesteld dat ik de eerste was door mijn knipbeurt. Na de douche dan toch Wim en Stijn aan de bikewash gezien die Moonie en Steven2 kwijtgeraakt waren door een platte band van Moonie (als ik het goed voorhad). Geen tijd later waren beiden daar ook. In de après eerst nog wat bij mijn vader en zijn maten gestaan, tot de rest mondjesmaat kwam binnengevallen, gewassen en gestreken en beladen met drankbonnen die ik ook al had gekocht ;-)

Omdat al die bonnen nu eenmaal opmoesten en kort daarna ook Dimi die later gestart was, toekwam, liep de après een ietske uit, maar ondanks de loden benen me toch goed geamuseerd, zowel tijdens als na de tocht.