Home Nieuwsbrief Zaterdag 14/03/2015: Gistel
Zaterdag 14/03/2015: Gistel
Geschreven door Siegfried   
donderdag 23 april 2015 11:01

Zaterdag nog eens in Gistel gestart. Na de zonnige tocht in Rekkem vorige week, terug in korte broek en met  de intentie voor de korte mouwen, maar verkoelde sterk in de middag, dus toch maar de lange mouwen gekozen, geen slechte beslissing. Parcours was grosso modo in rechte lijn van Gistel naar Torhout en terug. De wind was er, maar meestal zijwind, dus dat viel al bij al nog mee.

.

Samen met Stic en - long time no see - Dingo gereden. Gezien het nog maar Dingo's tweede rit van het jaar was, voor de 40 met extra lus, dus zo'n 44 gekozen. Voor de streek veel offroad. Denk dat ze zowat al het mogelijke er uit geperst hebben. Ook wel eens een kort weide- en zelfs velddoorsteekje, maar altijd functioneel. enkele speelstukjes ook zoals bij de start, het KSA-lokaal, het bouwstoffendomein, langs de afwateringskanalen, ... Net voor de eerste bevoorrading op de kasseien omhoog van de Lookhuisstraat/Keiberg in Ichtegem eens de benen getest. Juist snel genoeg om Stic niet te laten terugkeren ;-) Nog een geluk dat het toen bevoorrading was, want moest fkens bekomen; ;-)

Daarna op 't gemak naar Wijnendalebos en via de Groene 62 richting Eernegem put en consoorten. Daarna een lang stuk rechtdoor naar Gistel dat we zo snel mogelijk reden door wisselend kop te rijden. Miljaar lastig stuk door de wind daar. Daarna nog leuke finale in Gistel met enkele speelstukjes. Op 't laatst nog een kleine weidedoorsteek waar ik Stic nog eens wou losrijden, maar hij had 't zien aankomen en loste niet, integendeel, losjes erover ging ie... Bikewash niet nodig had, doeugddoende douche en après - en ja 't moet niet altijd Grimbergen en zo zijn ;-)