Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2015
Nieuwsbrief mei 2015
Geschreven door Filip   
zondag 10 mei 2015 07:45

Zo af en toe wordt een mens al eens aangenaam verrast.  Mooi is het inderdaad te zien dat enkele Steenbakkers het initiatief namen om op een “toevallig” vrije woensdag samen een dagfietsuitstap te maken.  Sinds vorige week hebben we daardoor naast “Parijs‑Roubaix op zijn Steenbakkers” nu ook “De Ronde van Vlaanderen op zijn Steenbakkers”.  We kunnen alleen maar hopen dat zo’n trip die naar verluidt erg in de smaak viel, de voorbode mag worden van meer gelijkaardigs.  Hoe het de heerschappen verging, is in woord en beeld te (her)beleven op ons forum.

.

’t Wordt van de week voor de meesten allicht een net iets kortere werkweek dan gebruikelijk.  Een goede reden om wat extra fietsen in de planning op te nemen, niet ?

Je zou bijvoorbeeld komende vrijdag naar Kortrijk kunnen én daar natuurlijk ook je flyercampagne voor onze toertocht op gang trekken.  Je beschikt nog niet over het nodige materiaal ? Het ligt op jou te wachten bij de voorzitter en de secretaris.  Bel ons, schrijf ons, mail ons, ’t maakt ons niet veel uit, zo lang je er komende vrijdag maar mee start !

Als je goed en wel je “feest van de arbeid” gevierd hebt op de fiets, ben je zaterdagmiddag al weer helemaal op en top gerecupereerd om samen met ons het parcours van de SteenbakkersVTT aan een “examen” te onderwerpen.  We rekenen op jullie massale aanwezigheid ! Je kan er trouwens alles over lezen én je als mede‑biker opgeven via het speciaal voor onze tocht aangemaakte topic op ons forum.  Ondertussen vind je via deze weg ook al wat basisinfo over onze tocht.  Naar mate 20 juni naderbij komt, zal daar de publieke informatie aangevuld worden.

De maand mei heeft trouwens nog véél meer te bieden dan enkel de burenrit in Kortrijk en onze tochtverkenning.  Reden te over dus om de komende weken geregeld afspraakjes te maken.  Mocht het in ’t weekend niet lukken . . . ’s avonds is het nu voor pakweg negen uur nog niet donker ; als dat geen goede reden is om bijvoorbeeld eens een stukje Bloso‑route af te werken of om nieuwe verborgen paden aan je achterdeur te ontdekken ?