Home
Zaterdag 27/06/2015: Westrozebeke

t Zomerweer is er nu echt. Bij aankomst bij de voetbalkantine  van Westrozebeke liep Stic er al rond en kwamen Steven2 en Samirah ook net aan. Stic had zijn camelbag met gekoelde drank in de frigo gelaten, maar gelukkig werd hij bevoorraad door mevr. Liebherr van 't forum (weet niet hoe ze in 't echt noemt) en ondertussen kwam de geur van BBQ-worsten tegen. Moesten we eigenlijk wel vertrekken of meteen een zonovergoten terras aandoen in een groene omgeving? Dan toch maar vertrokken ;-)

.

De rit begon leuk met wat offroad, waaronder een bosje, daarna vooral boerenslagen en krieren die niet altijd even goed bolden. Op eens stukje oude spoorweg vol grote keien even doorgetrokken om er zo weinig mogelijk last van te hebben. Samirah volgde voor een eerste keer goed mee. Bij de splitsing na een grote 10km twijfelde ze, maar samen met Steven2 sloeg ze af op de 32. Stic en ik volgden de 56, maar na enkele kilometers zaten we meteen weer op het kleine parcours en op de bevoorrading kwamen we weer samen. Direct daarna weer splitsing en normaal reden we verder in twee groepen, maar Stics knie begon weer heftig op te spelen waarna we besloten de 32 te volgen en bij beterschap misschien nog een andere lus te volgen. Terug samen met 4 gereden in zonovergoten streek met soms vergezichten tot in Heuvelland toe. Behoorlijk wat wind, maar viel al bij al wel mee. Na de passage door bos van Houthulst volgden nog wat slagen en ook wat meer hellingen en op 't slot 'de keuneleute'. Steven nam de moeilijke passage, de rest de gewone. Even later aan de bikewash waar Steven en ikzelf onze bike properder kregen dan toen we startten gezien alles van de afpijling van vorige zondag er nog aan hing ;-)

Na deugddoende douche aan de après begonnen en was leuke bijeenkomst met z'n vieren, ook nog een kennis van Samirah die even aansloot en naast de free hotdog waren er ook goeie BBQ-worsten die smaakten bij de Omer. Leuke zomerse namiddag.