Home
Nieuwsbrief oktober/november 2015

Elke organisator van een toertocht ziet graag veel volk de revue passeren . . .

Het zou mooi zijn indien Steenbakkers alom tegenwoordig zouden zijn op de 10e WaterhoekTT in Heestert op zaterdag 10 oktober. Laten we het beschouwen als een officieuze start van het najaarsseizoen waarbij het samen fietsen en genieten van een “après” de hoofdingrediënten uitmaken. Willen we ons als club laten zien   en wie wil dit nu niet ?   dan is een gezamenlijke start de meest evidente optie. Gezien we graag weten of je er wil bij zijn, nodigen we jullie dan ook uit om de weg naar ons forum niet te ontwijken.

.

Elke Steenbakker ziet graag veel volk wanneer zijn clubbestuur een evenement organiseert . . .

Een uitgelezen kans om nog maar eens blijk te geven van jullie enthousiasme biedt zich aan op zaterdag 21 november. De fiets mag voor een keertje op stal blijven en je bent welkom in ’t charmant gezelschap van je wederhelft.   Als programmaopener kozen we voor een (mini) “Grand Prix” karting in Worldkarts Flanders Indoor Karting in Kortrijk. Afspraak daar om 17 u 15. Misschien ben je wel niet onmiddellijk geroepen om aan de race deel te nemen, maar laat dit vooral geen excuus zijn . . . de racers kunnen alle aanmoediging best gebruiken !

Eens de trofeeën daar verdeeld zijn, zakken we af naar Restaurant “’n Eenhoorn” in Wevelgem. Om je eetlust te stimuleren en je buurman te amuseren, vragen we een kleine maar best wel leuke inspanning . . . ze vergt minder energie dan karten, dus moet het je feilloos lukken om zelf een paar geheimen van je grill kunst prijs te geven.   Wat volgt na ’t diner is iets klassieker : bijpraten bij een drankje.

Als club willen we je deze najaarsactiviteit met alles er op en eraan presenteren voor een mooi steenbakkersprijsje. Tel je als deelnemer € 50 neer, dan kan je van ’t volledige aanbod (karting + maaltijd) proeven.   Geef je er de voorkeur aan om enkel van spijs en drank te proeven, dan volstaat een bijdrage van € 25 per persoon.

Je begrijpt dat we zelf één en ander vooraf moeten reserveren, dus verwachten we ook van jullie een tijdige reactie. We bedoelen : bevestig tegen ten laatste 5 november je deelname via deze weg en schrijf tegen die zelfde datum op onze clubrekening BE59 9300 1018 1226 het passende bedrag over.

Blikken we al wat verder vooruit, dan merken we in de kalenders dat de eerstvolgende “vrijdag de 13e” er aankomt in november. Laat dit nu toevallig de dag zijn waarop in Torhout de 16e Nachtmountainbike plaatsvindt en dan weet je dat jou geen ongeluk maar wel een schitterende rit te wachten staat. Wie het meer heeft voor een rit bij daglicht kan twee dagen later, op 15/11 eveneens daar van start gaan.

Van zodra je (na talrijke andere ritten) ook net genoemde hebt afgewerkt, mag je weer post van ons verwachten, want dan wordt het (voor ons) stilaan tijd om naar je voornemens voor 2016 te polsen.

 

In afwachting daarvan tussendoor misschien ook nog eens een keer doorgeven waar je de afgelopen weken met de mtb gespot kon worden . . . je tochtjes zijn (een beetje) geld waard, zo lang je er ons maar correct over informeert ten minste.