Home
Nieuwsbrief december 2015

Zo af en toe intekenen voor een clubactiviteit, daar beleeft iedereen plezier aan ! Vraag het maar aan hen die nu nog vol enthousiasme praten over 21 november !

Voor sommigen werd het een eerste kartervaring, anderen waren er al wat mee vertrouwd. Het klonk na het rondjes rijden unaniem : ’t was een originele uitdaging, we kregen waar voor ons geld !

Samen met wie naderhand het gezelschap kwam vervoegen voor de maaltijd maakten we er verder een toffe avond van en tot nader order ook hierover niets dan positiefs.

Veel hongerige steenbakkersmagen linken aan een combinatie van zelfkook en een onuitputtelijk assortiment spijs en drank à volonté, dat viel bij de aanwezigen erg in de smaak. Aan alle Steenbakkers (en wederhelften) die de activiteit mee gestalte gaven, dikke merci voor de belangstelling en ‘t gezelschap.

Eens de clubactiviteit goed en wel verteerd, was voor ’t bestuur al het moment aangebroken om te polsen naar jullie clubintenties voor 2016.

Zoals ieder jaar zijn er Steenbakkers die ons vaarwel zeggen, zoals ieder jaar zijn er bikers die het voordeel van een clublidmaatschap naar waarde schatten. We hopen jullie tot deze laatste categorie te mogen rekenen en verwachten dan ook niets minder dan een positieve respons door vóór 15 december “kleur te bekennen” én ons hierover te informeren.

We vertellen niets wereldschokkends als we herhalen dat wie clubkledij kocht ook recht heeft op een stukje compensatie vanuit de club. Wat je daarvoor moet doen ? Veel biken en ons laten weten waar !

Verlies niet uit het oog dat je jouw rittenschema bekendmaakt voor 31 december. Met ’t begin van een nieuw jaar start immers ook een nieuw ritbonussenseizoen en vanaf dat moment kan geen informatie over ritten van 2015 meer ingevoerd worden.

Inspireren de kortste dagen van ’t jaar jou voor een toertocht ? De kalenders bevatten in alle geval toch maar weer enkele mooie suggesties. Soms heb je zelfs geluk (want meer dan één rit op die dag) waardoor je kan kiezen en je laten leiden door jouw interesse of die van je steenbakkersmaats, als dat geen luxe is !

Om iedereen de kans te bieden met iedereen te biken, riepen we ons forum in ’t leven. Maak er dus ongebreideld gebruik van, zodat alle clubleden tijdig geïnformeerd worden en betrokken blijven bij jouw fietsintenties.