Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief februari 2016
Nieuwsbrief februari 2016
Geschreven door Filip D   
maandag 01 februari 2016 00:00

Voor sneeuwpret moet je dezer dagen niet in ons Belgenlandje zijn. Het heeft er alle schijn van dat we dit jaar een seizoen zullen overslaan en dat we aan winterse taferelen zullen ontsnappen. Er rest je geen enkel excuus om de bike op stal te laten . . . aan fietspret is hier nooit gebrek !

We begroeten je vooraf natuurlijk nergens liever dan op ons forum, ‘t is dé ideale vertrekbasis voor overleg bij ’t maken van fietsafspraken. Als elkéén nu eens een kleine inspanning deed, dan vind je zondermeer partners om met jou op stap te gaan.

Mocht nu echter toevallig “Murphy” om de hoek komen loeren en de pc de geest geven wanneer je jouw eerste forumstappen zet, zelfs dan heb je nog een “reddingsboei”. Een afdruk van de bijgevoegde ledenlijst helpt je uit de nood. Ze is bedoeld als hulpje bij het maken van fietsafspraken, niet meer, maar ook niet minder dan dat.

Misschien staan jouw gegevens voor het eerst in die lijst. In dat geval : van harte welkom als kersvers Steenbakker. Vind je jezelf na één of meerdere jaren opnieuw terug in die ledenlijst : “enjoy your comeback” ! Reeds sinds jaar en dag in die lijst : bedankt voor de trouwe dienst.

Als je “toevallig” zou merken dat jouw data niet (helemaal) correct zijn, contacteer dan de secretaris, hij zorgt voor een rechtzetting.

Kilometers bollen kan geld opleveren voor wie in clubkledij fietst, da’s genoegzaam bekend. Wie in 2015 op regelmatige basis fietste en aan clubactiviteiten deelnam, die onthoudt dat hij in de tweede helft van februari zijn bankrekening met tussen de € 5 en € 25 zal zien toenemen, afhankelijk van het aantal behaalde “ritbonussen”. Je ontvangt te gepasten tijde hieromtrent nog een mailbericht.

Denk er vooral ook nu nog regelmatig aan om afgewerkte ritten via ’t forum aan ons door te geven. In het kader van het nog even lopende kledijproject is 2016 het laatste jaar waarbij je kans maakt op terugverdienen. In de tweede helft van dit jaar mag je je immers aan een mooi en prijsvriendelijk aanbod verwachten voor vernieuwing van je actuele outfit. Welke de exacte condities worden en onder welke formule jullie zich de tenue zullen kunnen aanschaffen, da’s het onderwerp van latere info.

We weten dat jullie graag fietsen, en jullie weten dat we naast het biken ook “samenzijn” belangrijk vinden. Er was in januari al een informele nieuwjaarsbijeenkomst en traditiegetrouw volgt daarop in februari onze jaar”vergadering”. Nu ja, het woordje “vergadering” is niet echt op zijn plaats . . . laat ons zeggen dat we jullie wel één en ander moeten vertellen en dat jullie ongetwijfeld ook aan ons wel één of ander willen vragen, maar de hoofdmoot zal allicht ook nu weer “gezellig bijpraten met wat spijs en drank” worden.

We verwachten jullie daarom dus samen met de partner op zaterdag 27 februari om 18 u 30 in zaal “TAP” in onze thuisbasis Moen. De “officiële” uitnodiging hiervoor mag je binnenkort verwachten.

Je hebt het zo naderhand al wel mooi door : we combineren graag inspanning met ontspanning. Lever dus de komende weken een paar kleine of grote (fiets)inspanningen en je clubbestuur zorgt op 27 februari (samen met jou en je wederhelft !) voor de ontspanning. Tot dan !