Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief april 2016
Nieuwsbrief april 2016
Geschreven door Filip D   
vrijdag 01 april 2016 00:00

De weersvoorspellingen ogen goed voor ‘t komende weekend . . . de eerste écht aangename lentedagen werden aangekondigd ! Tijd dus om alle deuren en ramen open te gooien en de bike van stal te halen. Of mogen we jou tot die selecte groep van échte bikers rekenen die hun mtb niet “op stal” liet overwinteren ?

 Vorige zaterdag spotten we in elk geval zo’n bendeke doorwinterde clubleden in de eigen buurt . . . Schitterend !

 De kalenders toonden inderdaad een eerder bescheiden en minder attractief of uitdagend toertochtaanbod vorige zaterdag. Zo doende namen enkele Steenbakkers via ons forum (!) het initiatief om met de geïnteresseerden een rondje “eigen regio” af te werken.

Zo zien we ’t graag en hopelijk mogen we bij een volgende gelegenheid al even positief nieuws melden van leden die dit voorbeeld volgden ! Aan de onfortuinlijke pechvogel van de dag die zijn rit niet kon afwerken : “Rik, spoedig herstel gewenst”.

 

Op 9 april mee “kasseien vreten” in Templeuve, dat kan nog altijd. Wees echter snel ! Neem nog eens een kijkje op de webstek van de organisatie en schrijf je vandaag nog (en dat mag je wel degelijk letterlijk nemen) in door de deelnamekost over te schrijven op BE69 6528 0278 1378. Het spreekt voor zich dat je ons ook een berichtje schrijft via de gekende wegen.

 

Dat jouw club je inschrijvingsgeld voor haar rekening neemt, da’s ondertussen genoegzaam bekend. Dat we de deelnemers die de moeite nemen na hun rit nog naar Moen af te zakken nog eens extra belonen, ook dat meldden we eerder al.

 

Hopelijk leidde jullie 1 april niet tot onverwachte situaties. Wij houden ook wel van die visjes, maar wat we hieronder vertellen, da’s wel écht waar, je móet het geloven !

 

Sinds geruime tijd was er een zitje binnen de bestuursploeg vacant ; sinds kort niet meer !

 

Onze onfortuinlijke pechvogel van vorige zaterdag nam een lovenswaardig besluit. Hij vervoegt de “6 anciens” die tot dusver de clublijnen uittekenden. Vanaf heden zit dus ook Rik Deryckere mee aan ’t stuur van het bestuur. Hij rekent, net als wij, op jullie krediet om er samen iets moois van te kunnen maken.

 

We wensen de “nieuwkomer” veel succes toe met zijn extra job. Nu ja, “Nieuwkomer” voor iemand met nu al een staat van dienst van 13 jaar en hopen steenbakkerservaring . . . dat kan geen ongeluk brengen !