Home Nieuwsbrief Nieuwsbrief juli 2016
Nieuwsbrief juli 2016
Geschreven door Filip D   
vrijdag 01 juli 2016 00:00

Wat worden we als sportfanaten toch weerom verwend zeg ! Het EK voetbal, de Tour de France, de Olympische Spelen . . . de sportzomer kan gewoon niet meer kapot !

Elke topsporter droomt ervan om toch minstens bij één van deze evenementen aan de start te kunnen staan.  In de voetsporen van die “groten” zijn er echter ook massaal veel recreanten die (helaas) zelden of nooit het voorplan halen.  Toch is ook hun inzet niet min ! We rekenen jullie, trouwe mtb’ers tot deze groep en we zijn er rotsvast van overtuigd dat jullie zomer beslist veel meer wordt dan enkel “passieve sportbeleving”.

Met onze maandkalender geven we jullie alvast enkele mooie tips om samen met je Steenbakkersmaatjes het bewijs van jullie inzet te leveren. Neem nu bijvoorbeeld op 9 of 10 juli in Avelgem, een organisatie van onze “buren” Krierecrossers.  En voor wie zo lang niet wil wachten : van ’t weekend mag er ook in Waregem gefietst worden.

Hebben we ’t goed voor dat je binnen dit en hooguit enkele weken misschien net iets meer tijd vrij hebt om de bike ter hand te nemen . . . ? Met veel plezier doen we jullie dan ook enkele suggesties om jullie vakantie goed (fietsend) door te komen.

Vlieg er met de familie eens een dagje (of wat langer) onderuit, ’t is je meer dan gegund.  Samen fietsen met vrouw en kroost, ’t wordt allicht gewaardeerd !

Doe thuis alle klusjes die je tijdens het afgelopen jaar al had willen afronden maar zorg dat je niet overwerkt raakt ; je kan daarna afspreken met enkele Steenbakkers om samen nog een kort avondritje te maken !

Ga eens langs bij je vrienden aan wie je al lang beloofd had hen met een bezoekje te verrassen ; als ze jou in steenbakkerskledij zien aankomen zullen ze misschien nog meer naar je opkijken (en er ook zin in krijgen) !

Zet even al je (werk)problemen opzij en laat je inspiratie de vrije loop.  Als sporter moet dit steevast resulteren in één of andere suggestie voor een ongebreideld mtb-dagje met andere Steenbakkers . . . alle inspiratie is welkom, waar anders dan op het clubforum !

Voldoende overtuigd ? Dan kan het niet anders of je staat “op scherp” voor onze eerstvolgende clubactiviteit.

Van 19 tot 21 augustus trekken we immers op weekend naar “De Velpe”, een gerestaureerde boerderij in Bierbeek.

Nog niet ingeschreven ? Je hebt nog tijd tot 21 juli om ons via het forum te vertellen dat je meegaat.

Bang om de partner alleen thuis te moeten achterlaten ? Je hebt geen enkel excuus, want de wederhelft mag gerust ook mee !

Nog niet betaald voor jullie weekendje fiets  en steenbakkersvertier ? Voor € 50 per deelnemer bieden we jullie energieke maaltijden van vrijdagavond tot zondagmiddag, 2 comfortabele overnachtingen en 2 unieke mtb‑ritten in een overweldigende regio.  Overschrijven doe je op clubrekening BE59 9300 1018 1226 met vermelding van je naam.  Voor het amusement hoef je niets over te schrijven want da’s gewoon in de prijs inbegrepen en trouwens “onbetaalbaar” !

Zodra niemand je dat weekendje nog kan ontnemen, word je een paar weken later al weer verwacht in Moen voor onze jaarlijkse kermisrit : zondag 11 september dus óók reserveren voor de Steenbakkers !

En voor de rest : aan allen nen schitterende congé toegewenst !