Home Lidmaatschap
Lidmaatschap

 

Het lidmaatschap voor onze club bedraagt voor 2016 €20 per persoon. Naast het lidgeld dient er ook de aansluiting bij de VWB, de bond waarvan onze club deel uitmaakt, betaald te worden. Het bedrag hiervoor hangt van de individuele situatie :

 • €30 = éénpersoonsaansluiting
 • €30 = volledig gezin
 • €13 = voor jongeren geboren in 2000 en later

  In dit bedrag (dat integraal doorgestort wordt naar de VWB) zit zowel het VWB-lidgeld, een verzekering (“lichamelijke ongevallen” en “burgerlijke aansprakelijkheid”) en het jaarabonnement op het bondsmagazine inbegrepen. Meer informatie omtrent de verzekerde activiteiten, waarborgen, bedragen, formaliteiten, ... is terug te vinden op de site van de VWB.


  Wie lid wordt na 1 september geniet het voordeel dat hij voor dat zelfde bedrag als lid beschouwd wordt voor het resterend deel van het jaar én het daarop volgende kalenderjaar.


  Weet, dat u als lid geniet van een goedkoper inschrijvingstarief bij deelname aan de meeste toertochten. Op die manier wint u, wanneer u regelmatig fietst, al vlug uw verzekeringsbijdrage terug. Bovendien geniet u van een gratis abonnement op ons bondstijdschrift.

  .